STÁLA DENNÁ PONUKA

Bravčový rezeň 150g + príloha + polievka - 5,50€
Kurací rezeň 150g + príloha + polievka - 5,50€
Maďarský guláš + domáca knedľa + polievka - 6,20€
Krkovička 150g + kapusta + domáca knedľa + polievka - 6,20€
Bôčik 150g kapusta + domáca knedľa + polievka - 6,20€
Držková polievka - 2,20€

TÝŽDENNÁ PONUKA
DENNÉ MENU 5,10€
(Polievka + hlavné jedlo)


  

NAJLAHODKY

OBEDOVÉ MENU

 

STÁLA PONUKA

Bravčový rezeň 150g + príloha + polievka - 5,50€

Kurací rezeň 150g + príloha + polievka - 5,50€

Maďarský guláš + 3x knedľa + polievka - 6,20€

Držková polievka - 2,20€

    

 

Cena obedového menu: 5,10€

   

 

PONELOK

1. Slepačí vývar s mäsom a rezancami

2. Brokolicová krémová

1. Bravčové kocky v dubákovej omáčke, ryža

2. Vyp. kurací rezeň so šťuchanými zemiakmi, alma paprika

3. Vyprážaný syr s hranolkami, tat.omáčka

 

UTOROK

1. Slepačí vývar s mäsom a rezancami

2. Hrášková s mrveničkou

  1. Plnená paprika s domácou knedľou

2. Vyprážané filé s varenými zemiakmi s vňaťkou, tat.om

3. Cestoviny Pomodoro so syrom

4. Vyprážaný hermelín s americkými zemiakmi, tat.om

 

STREDA

1. Slepačí vývar s mäsom a rezancami

2. Kulajda

1. Kurací paprikáš s kolienkami

2. Zbíjačkový tanier s varenými zemiakmi, čalamáda

3. Tvarohová žemlovka s broskynami

4. Vyprážaný oštiepok s kroketami tat.om

 

ŠTVRTOK

1. Slepačí vývar s mäsom a rezancami

2. Fazulová Jókai

1. Hovädzí tokáň na červenom víne s tarhoňou

2. Zapečený bravčový rezeň na cibuľke s varenými zemiakmi

3. Bryndzové halušky s opečenou slaninkou

4.. Vyprážaný syr s hranolkami, tat.om

 

PIATOK

1. Slepačí vývar s mäsom a rezancami

2. Hŕstková

1. Bravčový kare na kápií s ryžou

2. Bravčová panenka v sezamovom cestíčku so zemiakovou kašou, cvikla

3. Kuracie rizoto s parmezánom, kyslá uhorka


ROZVOZ JEDAL NAJ LAHODKY TROJICNE NAMESTIE 5-9 PODUNAJSKE BISKUPICE Naše denné menu nájdete na www.najlahodky.sk

Kontakt

Adresa

Tel.c.:
0944 319 044
0911 346 424
E-mail:
najlahodky@azet.sk
Viac tu
Najlahôdky
Trojičné námestie 5-9
821 06, Bratislava
Viac tu